Friday, August 10, 2012

Pulpe de pui cu miere si cartofi prajiti



Timp de preparare

45 de minute (complexitate redusa)

Ingrediente

3 pulpe de pui
9 cartofi potriviti
3 linguri de miere
3 linguri de visinata
1 lingura de seminte de susan
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de zeama de lamaie
sare
                                 piper


Mod de preparare



Se scoate pielita de pe pulpele de pui, se spala ,se taie fiecare pulpa in doua si se cresteaza. Pulpele se scurg de apa si se pun intr-un bol/castron si se condimenteaza cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline.
Intr-un ibric se pun pe foc mediu - mierea, visinata, semintele de susan. Cand compozitia devine lichida, se toarna peste pulpe si se lasa 20 de minute.
Intre timp, se curata cartofii si se taie fasii. Intr-o tigaie se toarna ulei si se pun cartofii taiati. Cand se rumenesc, se scot si se aseaza pe farfurie.
Intr-o alta tava se pun pulpele de pui din bol/castron, peste care se toarna si compozitia in care au stat. Cand se rumenesc se scot si se aseaza pe farfurie, langa cartofi.

Pofta buna!




No comments:

Post a Comment