Tuesday, August 14, 2012

Parjoale



Timp de preparare

1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente

500 g carne tocata de vita amestecata cu carne de porc
50 g pesmet
1 felie de paine 
2 linguri de lapte
2 morcovi potriviti
1 ceapa mare
2 catei de usturoi
1/2 legatura de patrunjel
                                 1/2 legatura de marar
                                 sare si piper dupa gust


Mod de preparare



Se spala legumele si verdeturile iar apoi se toaca marunt. Felia de paine se inmoaie in cele 2 linguri de lapte.
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovii, usturoiul si verdeata, la care se adauga painea inmuiata in lapte, piperul, sarea si ouale.
Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme rotunde si plate. Acestea se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se servesc pe un platou, insotite de diferite garnituri.

Pofta buna!






No comments:

Post a Comment