Sunday, August 19, 2012

Piept de curcan umplut



Timp de preparare

1 ora si 30 de minute (complexitate medie)

Ingrediente

1/3 piept de curcan
1 ceapa verde
1/3 ardei gras
1 rosie mica
2 felii de sunca - la alegere
2-3 felii de cascaval
piper
sare


Mod de preparare



Se ia pieptul de curcan si se portioneaza in 4 fasii. Fiecare fasie se bate pe ambele parti pana devine subtire. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun in frigider timp de 10 - 15 minute.
Ceapa verde, ardeiul gras si rosia se spala si se taie marunt. Se taie si feliile de sunca si feliile de cascaval.
Se scoate pieptul de curcan din frigider si fiecare fasie se umple cu ceapa verde, rosie, ardei gras, sunca si cascaval. Se ruleaza si se fixeaza cu scobitori.
Rulourile se pun intr-o tigaie incinsa la 150 de grade si se rumenesc bine pe fiecare parte, timp de 10 minute.
Dupa trecerea acestui timp se iau rulourile din tigaie, li se scot scobitorile si se aseaza pe un platou. 
Pieptul de curcan umplut se poate servi cu garnitura de cartofi prajiti, piure de cartofi, salata verde etc.

Pofta buna!







No comments:

Post a Comment