Tuesday, August 14, 2012

Paste picante cu pulpa de pui



Timp de preparare

1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente

320 ml apa
200 g paste subtiri
2 pulpe de pui
3 linguri ulei de masline
1 morcov
1/2 ardei gras
1 rosie mica
1 ceapa mica
                                1 ardei rosu iute (sau se poate folosi 1 lingura cu piper)
                                1 lingurita curry
                                1/2 lingurita de sare


Mod de preparare



Se iau pulpele de pui, se scoate pielea si se taie in doua. Se cresteaza si se condimenteaza cu sare si piper. Apoi, se prajesc intr-o cratita  cu o lingura de masline si se aseaza pe o farfurie.
Legumele - morcovul, ardeiul gras, rosia, ceapa si ardeiul iute - se spala si se rad pe razatoarea mica.
Intr-o cratita se fierbe apa si se pun pastele. Cand apa a scazut la jumate, se adauga toate legumele, alaturi de piper, curry si sare. Se amesteca in continuu, pana cand scade apa. Se adauga si cele 2 linguri de ulei si se mai tine pe foc inca 2-3 minute.
Pastele se servesc fierbinti cu o pulpa de pui!

Pofta buna!








No comments:

Post a Comment