Timp de preparare
30 de minute (complexitate redusa)Ingrediente
1 chifla/ 1 mini bagheta5 rosii cherry
1/2 castravete
1 ceapa
1 lingurita oregano
1 lingurita patrunjel
2 ridichii rosii
salata Rucola
2-3 felii de cascaval sau mozarella
75g somon afumat
2 linguri ulei de masline
suc de lamaie - dupa gust
piper
sare
Mod de preparare
Intr-o tigaie, se pune la rumenit o chifla sau o mini bagheta taiata in doua.
Toate legumele se spala, se taie cubulete sau felii subtiri, si se pun intr-un bol. Se adauga salata Rucola, jumatate din cascaval sau mozarella - taiat(a) cubulete si fasii de somon afumat. Se amesteca ingredientele, peste care se toarna lingurita de oregano (daca e proaspat, atunci il taiem marunt) si lingurita de patrunjel (daca e proaspat il taiem marunt), lingurile de ulei de masline, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust. Totul se amesteca si se lasa 3 minute sa se linisteasca.
Intre timp, restul de cascaval e taiat fasii si se pune pe o jumatate de chifla/mini bagheta. Peste cascaval se pune salata cu somon si cealalta jumatate de chifla/mini bagheta.
No comments:
Post a Comment