Wednesday, December 12, 2012

Rulada cu branza de vaci




Timp de preparare

1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente

1 aluat foietaj 
250g branza de vaci
o cana de zahar
1 ou
1 lingura lapte
2 plicuri de zahar vanilat


Mod de preparare


Se amesteca branza de vaci cu o cana de zahar (se poate pune mai mult sau mai putin zahar - depinde de preferintele fiecaruia).
Apoi, se ia aluatul foietaj, se intinde pe masa de lucru, peste care se toarna branza de vaci amestecata cu zaharul. Se intinde uniform branza, iar aluatul se ruleaza.
Oul se bate bine si se amesteca cu o lingura de lapte. Rulata se unge cu oul batut bine si se aseaza pe o tava, peste care s-a pus in prealabil hartie de copt. Tava se introduce in cuptorul preincins, si se lasa 30 -40 de minute, la 180 de grade. 
Rulada se lasa 10 minute sa se raceasca, apoi se taie felii ,se pune pe un platou si se pudreaza cu zahar vanilat.


Pofta buna!





No comments:

Post a Comment