Sunday, February 17, 2013

Saratele din aluat foietaj





Timp de preparare

45 de minute (complexitate redusa)

Ingrediente

1 pachet de foietaj
1 ou
cascaval razuit 
chimen
susan




Mod de preparare



Se intinde aluatul foietaj pe masa de lucru si se taie fasii subtiri si de lungime potrivita. 
Se ia o tava, se tapeteaza cu foaie de copt si se pun fasiile de aluat. Intr-un bol se bate bine oul. Fasiile de aluat se ung cu oul batut si se presara cascaval. Pe jumatate din fasii se presara chimen, si pe cealalta jumatate susan (se poate folosi si sare grunjoasa, mac sau se pot lasa simple).
Tava se introduce in cuptorul preincins, la 180 - 200 de grade, timp de 20 - 30 de minute (depinde de aragaz). Cand sunt rumenite bine, se scot din tava si se pun pe un platou.


Pofta buna!





No comments:

Post a Comment

Post a Comment