Sunday, June 23, 2013

Frigarui din piept de curcan si muschi de porc




Timp de preparare

45 de minute (complexitate redusa)

Ingrediente

200g piept de curcan 
200g muschi de porc
1/2 ardei gras verde
1/2 ardei gras galben
10 rosii cherry
1 ceapa
bete de frigarui
sare 
                                 piper


Mod de preparare


Carnea se taie cubulete potrivite. Cubuletele se stropesc cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper. Legumele se spala si se taie in bucati potrivite.
Se ia pe rand cate un bat de frigaruie, si se infige pe rand cate o bucata de ardei gras galben, un cubulet de muschi de porc, o rosie cherry, o felie de ceapa, o bucata de ardei verde, o bucata de carne de piept de pui, o bucata de ardei gras verde, o alta bucata de muschi de porc o rosie, o felie de ceapa si o bucata de ardei gras galben. 

Se incinge bine o tigaie sau grill-ul si se frig bine pe toate partile.

Pofta buna!







No comments:

Post a Comment