Timp de preparare
1 ora si 30 de minute (complexitate redusa)Ingrediente
2 muschiuleti de porc2 cartofi mari
1 capatana de usturoi
60g unt
4 linguri bulion
1 lingurita busuioc uscat
1 lingurita oregano uscat
1 lingurita boia dulce
piper
sare
Mod de preparare
Muschiuletii de porc se cresteaza, iar in crestele facute se pun felii subtiri de usturoi.
Ambii muschiuleti se ung cu unt, se condimenteaza cu boia, sare si piper; peste fiecare se toarna 2 linguri de bulion. Se ia o tava, se unge cu unt si se pun muschiuletii de porc in forma de colac (se prind cu ajutorul a doua scobitori).
Cartofii se curata si se taie in cuburi mari. Se condimenteaza cu sare, piper si se pun pe langa muschiul de porc, in tava. Se presara busuiocul si oregano si se adauga o cana sau doua de apa (depinde de tava).
Tava se introduce in cuptorul preincins si se lasa aproximativ 60 de minute (depinde de cuptor), la 180 de grade.
No comments:
Post a Comment