Timp de preparare
1 ora si 15 minute (complexitate redusa)Ingrediente
1 broccoli1 ceapa
3 catei de usturoi
3 morcovi
5 cartofi
1 ardei gras
1 ardei verde - bulgaresc
20g unt
patrunjel
piper
sare
Mod de preparare
Se spala broccoli si se rupe in manunchiuri mai mici. Acestea se pun la fiert intr-o oala cu apa, sare dupa gust si un cubulet de unt. Pana se fierbe broccoli, se iau celalalte legumele, se curata si se spala. Apoi se taie fie cubulete, fie rondele - depinde de preferintele fiecaruia.
Se ia un vas de iena si se unge cu unt, apoi se aranjeaza cartofii, broccoli si restul legumelor, se pun cateva cubulete de unt si se condimenteaza cu sare si piper si patrunjel. Se toarna o cana de apa si se baga vasul la cuptorul preincins, la 180 de grade, timp de 45 de minute.
No comments:
Post a Comment