Thursday, November 15, 2012

Friptura de pui la cuptor



Timp de preparare

1 ora si 30 de minute (complexitate redusa)

Ingrediente

1 pui
1 cubulet de unt
8 catei de usturoi
150ml suc de rosii
1 cana de apa
condimente dupa gust
patrunjel
piper 
                                 sare

Mod de preparare


Se ia puiul, se portioneaza si se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Usturoiul se curata, se taie fasii si se pune peste carne. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Intr-un bol se amesteca sucul de rosii cu apa, sare si piper ( si alte condimente daca se doreste). Amestecul se toarna peste carne. Se presara patrunjelul tocat.
Tava se introduce in cuptorul preincins, la 180 de grade, si se lasa timp de o ora.
Friptura se serveste fierbinte cu garnitura de legume.

Pofta buna!









No comments:

Post a Comment