Timp de preparare
45 de minute (complexitate redusa)Ingrediente
3 pulpe de pui9 cartofi potriviti
3 linguri de miere
3 linguri de visinata
1 lingura de seminte de susan
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de zeama de lamaie
sare
piper
Mod de preparare
Se scoate pielita de pe pulpele de pui, se spala ,se taie fiecare pulpa in doua si se cresteaza. Pulpele se scurg de apa si se pun intr-un bol/castron si se condimenteaza cu sare, piper, zeama de lamaie si ulei de masline.
Intr-un ibric se pun pe foc mediu - mierea, visinata, semintele de susan. Cand compozitia devine lichida, se toarna peste pulpe si se lasa 20 de minute.
Intre timp, se curata cartofii si se taie fasii. Intr-o tigaie se toarna ulei si se pun cartofii taiati. Cand se rumenesc, se scot si se aseaza pe farfurie.
Intr-o alta tava se pun pulpele de pui din bol/castron, peste care se toarna si compozitia in care au stat. Cand se rumenesc se scot si se aseaza pe farfurie, langa cartofi.
No comments:
Post a Comment