Timp de preparare
1 ora (complexitate redusa)Ingrediente
320 ml apa200 g paste subtiri
2 pulpe de pui
3 linguri ulei de masline
1 morcov
1/2 ardei gras
1 rosie mica
1 ceapa mica
1 ardei rosu iute (sau se poate folosi 1 lingura cu piper)
1 lingurita curry
1/2 lingurita de sare
Mod de preparare
Se iau pulpele de pui, se scoate pielea si se taie in doua. Se cresteaza si se condimenteaza cu sare si piper. Apoi, se prajesc intr-o cratita cu o lingura de masline si se aseaza pe o farfurie.
Legumele - morcovul, ardeiul gras, rosia, ceapa si ardeiul iute - se spala si se rad pe razatoarea mica.
Intr-o cratita se fierbe apa si se pun pastele. Cand apa a scazut la jumate, se adauga toate legumele, alaturi de piper, curry si sare. Se amesteca in continuu, pana cand scade apa. Se adauga si cele 2 linguri de ulei si se mai tine pe foc inca 2-3 minute.
Pastele se servesc fierbinti cu o pulpa de pui!
No comments:
Post a Comment