Timp de preparare
1 ora (complexitate redusa)Ingrediente
500 g carne tocata de vita amestecata cu carne de porc50 g pesmet
1 felie de paine
2 linguri de lapte
2 morcovi potriviti
1 ceapa mare
2 catei de usturoi
1/2 legatura de patrunjel
1/2 legatura de marar
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se spala legumele si verdeturile iar apoi se toaca marunt. Felia de paine se inmoaie in cele 2 linguri de lapte.
Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovii, usturoiul si verdeata, la care se adauga painea inmuiata in lapte, piperul, sarea si ouale.
Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme rotunde si plate. Acestea se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana se rumenesc.
Se servesc pe un platou, insotite de diferite garnituri.
No comments:
Post a Comment