Timp de preparare
1 ora si 30 de minute (complexitate medie)Ingrediente
3 pulpe de pui2 cepe verzi
2 linguri ulei de masline
2 morcovi
2 cartofi
5 linguri de suc de rosii
3 catei de usturoi
1/2 ardei gras
patrunjel dupa gust
piper
sare
Mod de preparare
Se spala pulpele, se ia pielita de pe ele si se taie in doua. Fiecare bucata se cresteaza. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas sau intr-o tava inalta.
Ceapa verde, ardeiul gras, usturoiul, morcovii si cartofii se spala, se curata si se taie cubulete sau rondele, dupa preferinte. Morcovii si ceapa se pun peste pulpe. Ardeiul gras se amesteca cu sucul de rosii si cu patrunjelul tocat marunt, se condimenteaza si se toarna peste pulpe.
Intr-o tigaie se pun lingurile de ulei de masline, usturoiul si cartofii. Se mesteca bine timp de 5 minute, iar apoi se toarna si acestea peste pulpe.
Tava se da la cuptor timp de o ora, la 180 de grade.
No comments:
Post a Comment