Timp de preparare
1 ora si 20 de minute (complexitate redusa)Ingrediente
5-7 cartofi300g de piept de curcan
1 rosie
1 ceapa
1 ceapa
1/2 ardei gras
1 morcov
2 linguri pasta de tomate
3 catei usturoi
patrunjel
2 linguri pasta de tomate
3 catei usturoi
patrunjel
sare
piper
Mod de preparare
Se curata cartofii de coaja, se taie in cuburi potrivite si se pun in apa rece.
Pieptul de curcan se taie fasii sau cuburi. Intr-o tava, se prajesc bucatile de piept de curcan. Cand s-au rumenit bine se scot intr-o farfurie si se acopera cu un capac.
Se curata ceapa, ardeiul gras, rosia si morcovul, se taie cubulete si se calesc la foc potrivit dupa care adaugam si 1/2 pahar apa.
Dupa 10 minute se adauga cartofii si cuburile de piept, pasta de tomate si se amesteca continuu pentru 2 minute. Se dauga 1/3l de apa si se lasa sa fiarba. Dupa ce cartoful s-a inmuiat, se pune si usturoiul tocat marunt, sare si piper dupa gust, patrunjel tocat marunt si se mai lasa la foc potrivit timp de 5-10 minute.
No comments:
Post a Comment